Kategori Beruk

Friday, May 21, 2010

Please be careful when eating apple!

Be Careful when eating apples. Please don't eat the skin of the apple because it's coated with wax. Check before you eat many of the similar type of fruits.WAX is being used for preservation purposes and cold storage.You might be surprised especially apples from USA and other parts are more than one year old, though it would look fresh.. Becox wax is coated, preventing bacteria to enter. So it does not get dry..Please Eat Apples after removing the wax as demonstrated below. Please follow this and let others Know .......





Thursday, May 20, 2010

Sebab kenapa Dato Lee Chong Wei tak menang Piala Thomas

Beliau tak dapat tumpukan perhatian. Senang dikalahkan oleh Lin Dan. Tahukah korang kenapa? Apa sebenarnya yang telah mengganggu tumpuan Dato Lee Chong Wei semasa bertemu Lin Dan?

Sebenarnya perkara inilah yang mengganggu fikiran beliau.


Itulah sebenarnya aroma puaka yang telah mengganggu fikiran Dato Lee Chong Wei. "Kalau aku menang lagi pasni, pasti kena tekup ke celah ketiak dia lagi tak mau aahhh!"

Hahahaha....

Wednesday, May 19, 2010

World Cup: Carrefour World Cup 2010 give aways!!


For the rising temperature in the South Africa 2010 world cup celebrations, the biggest supermarket in Malaysia, Carrefour, opened chances for the customers to 'own' their favorite players.

Starting on 21st May, customers who spend more than 30 hingget (RM30) [Drypers + S46 milk already 100 lol, RM30 is very easy one] will get one Special Football Player card. There are 100 designs of card available for grab including FIFA player of the year Lionel Messi, Christiano Ronaldo, Kaka, Thierry Henry and Khalid Jamlus.

Khalid Jamlus? Err... Which country he plays for? Oh, Togo.

The lucky customer who first collect all the 100 cards will stand a chance to fly to South Africa to watch a world cup game from the ground.

Wow, that's crazy man. What are you waiting for? Let's rush the Carefour.




Tuesday, May 18, 2010

World Cup: Groups and predicted Group Winner.


Group A

France
Mexico
South Africa
Uruguay

Group B

Argentina
Greece
Nigeria
South Korea

Group C

Algeria
England
Slovenia
United States

Group D

Australia
Germany
Ghana
Serbia

Group E

Cameroon
Denmark
Japan
Netherlands

Group F

Italy
New Zealand
Paraguay
Slovakia

Group G

Brazil
Ivory Coast
North Korea
Portugal

Group H

Chile
Honduras
Spain
Switzerland


Sumber dari espn soccernet. Menurut firasat posmen, rasa-rasa tahun ni dapat kat Spain pula. Kalau tak, second choice aku adalah Portugal.

Last year winner: Itali - tahun ni rasa-rasa tak dah kot. Badi tuh!


Thursday, May 13, 2010

Coli cawan padi...

Dekat Jepun, pertanian dah makin meningkat popular. Sampaikan setiap isi rumah digalakkan tanam makanan sendiri. Kalau tak kretif bukan Jepun namanya. Mereka telah mencipta "GROW YOUR OWN RICE BRA" seperti yang tertera pada gambar di bawah untuk satu exhibition. Bra tersebut boleh dipakai dan selepas pakai boleh ditekup kembali menjadi sebuah pasu yang boleh digunakan untuk menanam beras. Tak percaya? Betul. Wa tak tipu haha. Lurut ke bawah untuk tengok gambar seksi yang wa ambik dari paper dan internet.

coli aneh

coli aneh

coli aneh


coli aneh


coli aneh


coli aneh


coli aneh

coli aneh