Kategori Beruk

Friday, January 28, 2011

Lady Gaga release perfume baru aroma darah dan air mani? serius meh?


dah gila kot kah kah kah. kakak gaga kiter nak kuarkan perfume perisa darah dan semen, semen itu mungkin air mani atau air mazi...
masalahnya, bau air mazi sedap ke... hahaha... sori aku masih bwh umo, tapi aku tau kambing2 atau beruk2 suka cium2 buntut bg high kah kah kha... itu kalau tengah stim la kot. kalau pakai perfume tu ke mesjid, aku rasa mau pengsan orang sebelah.


 Terror horror! Lady GaGa is reportedly planning to release a blood and semen-scented perfume.
The shocker pop star is rumoured to have signed a deal with fragrance company Coty Inc. last year.
She is said to be keen to release a scent that smells of bodily fluids.
Fashionista reports that the Bad Romance hitmaker has requested that the perfume "smell of blood and semen".
It is slated for release in 2012.
Source: sumber
Published Jan 28 2011

Wednesday, January 26, 2011

dasar ahli neraka!




aku tgu kot2 ada yg main atas tiang letrik lak



Tuesday, January 25, 2011

Terorrist attack on MOSCOW, live CCTV video, live coverage.

Gila.

Letupan di arival hall Domodedovo Airport semalam, di setup oleh seorang lelaki pengebom berani mati. 31 orang mati on the spot, lagi 4 menderita dahulu dalam perjalanan ke hospital sebelum meninggal dunia. Penyiasat Rusia telah mendapati kelibat kepala orang Arab di dalam CCTV bangunan, dan syaki orang Arab itulah yang bertanggungjawab.

Lebih-lebih lagi, siasatan awal menunjukkan pengebom berani mati tu berasal dari wilayah majoriti Muslim, Northern Caucasus.

Sebenarnya, sapa-sapa pun boleh pakai serban dan janggut tu, kalau memang dia ada niat untuk aniaya Muslim. Lelaki itu mungkin disuntik hormon, atau dadah, atau NLP related chemicals, sehingga dia boleh dikawal oleh pihak berkenaan untuk buat benda-benda tak masuk akal.

Saya baca dekat BBC news, diorang ada koleksi imej CCTV yang menunjukkan real explosion in action.



Untuk baca dan lihat kesemua video, sila ke BBC news. 


Khairi adalah penulis tamu untuk Faceberuk untuk segmen berita terkini dan cerita kelakar pendek. 




Monday, January 24, 2011

japan's sex toy

sapa nak gi jepun? aku nak kirim 10









Saturday, January 22, 2011

Night City View Paling Cantik di Dunia. [10pics]











Ada orang pompuan tak reti beza kelapa baik kelapa buruk, meh sini beruk mahu ajar...

dah nama beruk, tak reti pasal kelapa mmg sia-sia aje la jadi beruk kah kah kah. korang tahu ke? tahu ke? kah kah kah.

sbb nak jaga macho, meh aku ajar korang sume mcm mana kelapa baik dan macam mana kelapa tak berapa nak baik itu. penting ni sebab rupa paras kelapa itu akan tentukan susu dia elok ke tak. susu dia lemak ke masin. jadi kena tahu beza dua jenis kelapa ini.


ini satu contoh kelapa yang elok, bagus.



dan ni plak kelapa yang tak bagus...


amacam ada beza tak kah kah kah...

lepas ni jgn ckp aku tak ajar, sia sia je memberukkan diri mcm ni.



Kisah seorang lelaki obesiti

Ada seorang lelaki obesiti telah menjumpai doktor. Beliau menjumpai dokter tersebut di sebuah klinik di Damansara, tepi The Curve belakang Giant. Depan klinik tu ada longkang penutup besi takdak kena pau dengan mat gian.

Sebelum terlupa nama lelaki itu senang digelar Mat Chan. Sambil jalan terkangkang-kangkang, perlahan dan tak seimbang kerana mahu menarik keluar penisnya yang menusuk ke dalam lemak, Mat Chan akhirnya terpaksa mengusha awek vogue the Curve walau tanpa rasa stimnya.

Lalu Mat Chan memasuki klinik perlahan-lahan tanda penyesalan akan ke'besaran'nya.

"toonn.. toonn."

"toonn.. toonn."

Loceng pintu klinik berbunyi dua kali.

"Kenapa ia berbunyi dua kali?" Tanya Mat Chan kepada awek kaunter klinik yang cun juga, kecil molek, hidung mancung, berwajah putih tetapi gigi kuning.

"Oh, err," gadis itu senyum sumbing, "dia ingat yang masuk dua orang kot hihi." dia senyum tunduk malu-malu.

Selepas gagal mengorat awek kaunter yang berwajah putih, Mat Chan berlalu ke bilik doktor yang berkulit gelap, Dr Manimaram. Dr itu berada di awal 60-an, berbadan kurus dan muka cengkung dan botak macam Pi'e. Walaupun doktor itu langsung tak hensem, tapi sebab dia kurus, Mat Chan jadi cemburu juga dengan orang tua tu.

"Ayyoo incik sikit punya gimmukk, incik sakit apa?" Dr Manimaram senyum ramah.

"Tak ada sakit la dokterr," jawab Mat Chan pelat Tamil ramah, "ttapi ini gimmuk jugaa adaaa laaa.."

"Ni siapa India, awak ka saya?" tanya Dr Manimaram sambil mengambil sesuatu dari dalam lacinya, memecahkan benda kecil itu lalu mengunyahnya. Ianya kuaci.

Cis simpan kuaci dalam laci! Mat Chan merengus. Kemudian dia fikir untuk direct to the point saja memandangkan dokter pun semacam saja. "Saya mahu kurus dokter. Bagaimana?"

"Wokeyy wokeyy, mahu kurus ya," Dr Manimaram tenung Mat Chan, "cer crita, berat incik skarang brapa incik?"

"Seratus doblas kilo."

"Ayyo. okey, okey, paling maksimum berat incik pernah capai berapa?"

"112 lah."

"Ooo yini maksimum laa aiii." Dr Manimaran cuba buat wajah serius, "okey, sebelum jadi gedebab macam ni, berat minimum incik pula berapa. Doktor nak pastikan ubat doktor nanti boleh kasi incik kembali kepada berat minimum incik itu."

Bilik itu sepi untuk tiga empat saat juga apabila Dr Manimaram menunggu Mat Chan mengakses memorinya. Akhirnya....

"Dua kilo setengah." Mat Chan menjawab yakin.




Thursday, January 20, 2011

Cara terbaik untuk promote lelaki untuk makan sayur kah kah kah...

hahaa promote baik punya la, kalau tak nak makan jugak lagi tak tau la aku hahaha.


budak-budak, tutup mata...













Facebook added new language Translation to expand market!

aku rasa sebab tergugat dengan kehadiran web page faceberuk yg lebih bervariasi, facebook dah mula main kotor. dia mula nak tarik ore negeri ambo masuk page dio. nate nih!

acu demo tera tengok apo jadi bila fesbook tera guno bahaso kawe. huduh huduh...


(Klik kasi besau)

sumber dari sini


Wednesday, January 19, 2011

apa korang ingat mat saleh tu pandai sgt ke?




xyah malu la klu english korang barai, mat saleh sdiri pun bukan pandai sgt bahasa derang sdiri.

p/s: komen kt fesbuk le detele, tatu kt badan acane?

Gila babi punya Zoo, Zoo Lujan

aku tak tahu ngape nak setting blog ni rasa macam cilake aje. dah tukar setting dah save pun tak keluar2. mengong betul.

takdelah nak melucah sangat kat sini, tapi kadang2 email menarik tu ada unsur2 mcm tu jadi kita letak warning utk adult konteng. itu dah ok. tp mcm nama author kat bawah kat keluar2, nnt bewok ke matburn pos lucah aku tak dapat pastikan suspek plak.

mukoddimah tak bley blah hahaha.

kali ni aku dapat grafik gila gila punya zoo yg mempraktik sekuriti paling ketat dalam dunia.zoo lujan.  ni orang kata mengharmonikan hewan sama manusia, konpem takdak sapa kena kerkah sbb hewan tu dah kenal mana satu daging lembu hidangan mana satu lengan budak.

tapi naik seriau jugak sebenarnya... cuma aku rasa kalo depa kasi kerja pakai suit anak beruang kat bawah ni aku sanggup jee hahaha...















Penyokong Fanatik Bola (Jangan lakukan di rumah)

fanatik fanatik jugak, tapi jangan la sampai hilang moral. mana la tahu lepas ni industri bola local akan meletup, korang bawak semangat hantu raya tu pergi stadium masak la polis nak ngontrol.

yang penting, kalau kita expect players main professional, kita juga kena jadi penyokong professional.


video

video

video


Tuesday, January 18, 2011

Batang Paling gagah! (18SX)

seriusly, jangan sekali-kali cuba nak pecahkan rekod ini. kalau pecah rekodnya tak apa, kalau pecah telurnya macam mana korang jawab la sendiri haha.

baiklah, jom kita tinjau lagu mana sebatang 'pencil' boleh menggerakkan sebuah kereta. memang classs!!! agaggaa...




Please note the 'water mark' on the floor to prove the movement. Amacam bewok, ada berani? haha.

P/s: air kat lantai tu air apa? konfius btol...