Kategori Beruk

Tuesday, January 18, 2011

Pelancaran web blog baru - Faceberuk

selepas setahun menyepi, aku rasa perlukan penjenamaan semula untuk blog ni. banyak content untuk aku share, dan aku rasa sayang untuk tutup blog ni yang sudah ada 101 followers. memang tak banyak tapi dah lebih seratus tuuu...

Dengan ini, secara rasmi faceberuk.blogspot.com dilancarkan. ceh, macam tu je haha.... Aku nak describe motif dan konsep faceberuk ni pun susah. Korang usha aje isi-isi blog sebelum ni, boleh lihat thumbnails di bawah.



4 comments:

relevan said...

Ha ha nice !

MatBURN said...

aku pikirkan sape ler punya kerja ni semua

haha

Kuba said...

Sape lagi haha.

weh, download beroperasi dak? nak linkage kan.

MatBURN said...

download dah arwah.. abaikan aje