Kategori Beruk

Wednesday, July 14, 2010

World Cup 2006 Refresher... Ingat lagi tidak? haha.

World Cup 2010 posmen dah bajet awal2 lagi Spain akan menang. Tapi bila dia asyik menang satu kosong saja manjang, posmen mula fed up dan ambik Jerman sebab Jerman belasah super hype England 4-1.

Last-last Jerman pun kena 1 - 0 dengan Spain haha. mangkuk siot.

Okey, final Belanda dan Sepanyol pun dibelenggu kad-kad kuning dan sebuah kad merah. Tapi insiden kad merah Heitenga tak sehebat kad merah 4 tahun lepas. Setakat tarik bahu nak kasi kad merah, cit porah.

World Cup 2006. Orang yang kena kad merah tu jadi pemain terbaik kejohanan. Dan korang mesti masih ingat lagi tandukan Zidane di dada Materazzi si mulut busuk itu. Selepas malam tu, macam-macam versi flash kelakar keluar haha. Termasuk video ini...


Layan...


video


No comments: