Kategori Beruk

Saturday, June 12, 2010

Mexico patut boleh menang... tapi...



Hish. Bafana bafana...

Serius aku nampak Dos Santos macam kelibat Gigi. Haha. Ok, aku dan adik aku bahasakan Ronaldinho dgn nickname Gigi.

Mexico 1 - 1 Afrika Selatan.

Kagum dengan kamera yang power, siap cover angle yang cun-cun tuh. Aku bajet kamera tu terbang pakai diesel, betul ke? tak nampak pun kabel dia dowh. Tapi kagum aku dengan slowmo dia haha. Kalau nak slowmo pun tengok angle la bhai, ini slowmo lubang hidung Piennar. Buruk gila.

Lima minit lepas kick off, nampak Mexico punya taring tu. Lebih-lebih lagi Afrika Selatan gugup sebab tiupan pipit penonton dia tak putus2. Jadi, aku bajet Mexico leh menang tapi, bila dah masuk second half cam arem slow. Cis.

Fuh, best2. Tunggu Uruguay dengan Perancis plak pukul 3 pagi nanti.

2 comments:

dinda.teJa said...

waaa cepat btol dia post entry... :p
dinda tgu perancis :)

Khairi said...

haha. sekejap aje taip tapi nak cover semua tak larat. kalau tengok opening tadi taraf sukma jer aku tengok haha