Kategori Beruk

Tuesday, September 20, 2011

Lukisan di dinding (Grafitti) yang sangat real. [8pics]

lukisan dinding terbaik

Pelukis yang hanya menggunakan cat dan berus untuk menghasilkan imej gadis 3D yang dilihat seolah-olah hidup dan mampu meraih perverts untuk hard on di sisi dinding. Seolah-olah seni melukis sudah terlalu basic sampaikan pelukis mencabar diri untuk melukis gambar yang ada ilusi 3D di permukaan rare pula, tidak lagi di kertas.

Atau kamu, para perverts, mahu aku tunjukkan lukisan maha karya tinggi yang dilukis pada kulit perempuan yang bogel sebogelnya? Tunggu. Sebelum itu, enjoy lukisan super real ini dahulu.

lukisan dinding terbaik

lukisan dinding terbaik

lukisan dinding terbaik

lukisan dinding terbaik

lukisan dinding terbaik

lukisan dinding terbaik

lukisan dinding terbaik




2 comments:

Cik Comel said...

Giler hebat orang ni. sungguh kagum dibuatnya.

yayah_92 said...

sgt real!! mcm xcaye je.... Cntik ot